Dit jaar vieren we Oktoberfest Elshout op 20, 21 en 22 oktober

Nieuw dit jaar is de bedrijvenavond op vrijdag 20 oktober. Wil je hier bij zijn? Reserveer dan een tafel samen met je collega’s, personeel of mede ondernemers voor één van de gezelligste vrijdagmiddagborrels van het jaar! De kosten voor een tafel zijn €650,- excl. btw en reserveren doe je via deze website. Bij een tafel krijg je 8 toegangskaarten en onbeperkt eten en drinken. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere tafels te reserveren.

Voor de zaterdag en de zondag geldt net als vorig jaar kaartverkoop. Kaarten bestel je gemakkelijk hieronder. Heb jij zin in één, twee (of misschien wel drie) dagen lang bier, lederhosen, dirndl’s, gezelligheid, en gezellige muziek, dan zien we je graag terug in onze feesttent!

Ook handig om te weten

  • Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen voor auto’s dus we willen je vragen zoveel mogelijk op de fiets te komen. Op het terrein is genoeg plek om jouw stalen ros te stallen.
  • Alle dagen zijn 18+, je kunt gecontroleerd worden op ID
  • Het is de 2e editie van Oktoberfest Elshout. Er zullen vast wat details tussen zitten die beter kunnen, wij horen dan ook graag jouw feedback!
  • Op beide dagen zijn er tafels en statafels beschikbaar, wie als eerst komt kan dus een mooi plekje uitkiezen.
  • Naast een hoop gezelligheid hebben we ook weer een leuke line up klaar staan om de boel op zijn kop te zetten en de houten vloeren over het weiland te laten trillen.

Locatie

Dekkerseweg, Elshout

Deze straat is op 20,21 en 22 oktober 2023 een eenrichtingsweg.

Datum & tijd

Vrijdag 20 oktober gaat de tent open om 17:00 en sluit deze om 23:00.

Zaterdag 21 oktober gaat de tent open om 19:30 en sluit deze om 01:00.

Zondag 22 oktober is iedereen welkom vanaf 14:30 tot 22:00.

dresscode

Aangezien het een Oktoberfest is komt iedereen natuurlijk in zijn lederhosen of dirndl.

Line-up

Koop hier je tickets

Een vraag of opmerking?

Verstuur via het contactformulier hieronder jouw vraag of opmerking gemakkelijk naar ons of mail naar info@eventsconnect.nl